Wat we nog wel kunnen doen tijdens de tweede lockdown

We zitten helaas nog steeds in de tweede lockdown. We weten inmiddels dat de tweede lockdown nog wel even zal duren en dat het nog even volhouden is. Het koude weer is ook bijna voorbij en het is bijna lente. Het lekkere weer wat eraan komt zorgt ervoor dat we weer veel meer buiten kunnen doen en ook meer kunnen genieten. Ook hopen we natuurlijk dat dit de gezondheid weer van iedereen bevordert en de besmettingen zo niet meer erg zullen stijgen. Wat kunnen we in de tussentijd nog wel doen tijdens de tweede lockdown?

Een vrijdagmiddagborrel stadswandeling

Mis je de uitgaansavonden en de dinertjes buiten de deur? Dan is het leuk om met een vriend of vriendin een stadwandeling in te plannen. Kleed je warm aan en ga je lievelingstenten af. De meeste horecazaken zijn open voor afhaal en je kunt op een bankje je drankje drinken en wat eten.

Elkaar een nieuwe hobby leren

Heeft je vriendin een paard en hou je zelf enorm van schilderen? Iedereen heeft wel een hobby of een sport waar ze hun vrije tijd mee vullen. Je hebt nu natuurlijk nog steeds erg veel vrije tijd en je kunt elkaar daarom nog een hoop leren. Zo kun je elkaar ook een nieuwe hobby leren. Jij kunt paardrijlessen volgen en daarna kun je een avondje schilderen met elkaar!

Op vakantie in eigen land

Je kunt natuurlijk ook naar een vakantiehuis met jacuzzi in eigen land! Vrijwel ieder land heeft vakantiehuizen en per vakantiehuis verschilt het wat ze je aanbieden. Je kunt filteren op verzoeken die je hebt en kijken wat er tussen zit. Zo voelt het toch alsof je even niet in eigen land bent en je bent ook een paar dagen weg van je eigen huis en dezelfde omgeving.