glamping camping

Je vindt kamperen wel leuk om te doen, maar mis daarbij wel een beetje luxe? Dan is glamping Nederland echt iets voor jou, deze trend komt steeds vaker voor. Je kunt het omschrijven als het nieuwe kamperen, traditioneel kamperen gecombineerd met luxe. Combineer de sfeer van kamperen, maar toch met de extra luxe waar je behoefte aan hebt. Bij camping de Leistert is het allemaal mogelijk, combineer je eigen kampeermiddel met de luxe die erbij kunt huren.

Eigen sanitair

Ben je er geen liefhebber van dat je een douche of toilet met anderen moet delen, bij glamping Nederland is dit niet het geval. Je kunt namelijk gebruik maken van je eigen vouwwagen, maar met privé sanitair wat je huurt. Daarbij heb je ook een douche, vaatwasser en een eigen waterafvoer tot je beschikking. Wil je echt genieten van pure luxe tijdens je verblijf op de Leistert, dan is het zelfs mogelijk om een infrarood sauna te huren om optimaal te ontspannen. Luxer kan het niet worden op je vakantieadres. 

Ook zonder eigen kampeermiddel luxe op vakantie

Ook wanneer je niet over een vouwwagen, caravan of tent beschikt ben je meer dan welkom op de Leistert. Je kunt ook gebruik maken van glamping Nederland, door bijvoorbeeld een tent te huren op de camping. Een glamping tent is een mooie tent die is voorzien van alle luxe die je thuis ook hebt, bijvoorbeeld verwarming, sanitair en een keuken. Op deze manier ben je toch aan het kamperen, maar met de luxe die je thuis ook hebt. 

glamping Nederland