Lean Management kan jou helpen dingen te verbeteren

Lean Management

Een tijd geleden heb ik meer geleerd over Lean Management. Het heeft mij echt heel erg veel opgeleverd. Ik heb namelijk twee jaar geleden een eigen bedrijf opgestart. In het begin was het nog best wel even zoeken hoe alles in zijn werk gaat. Zeker toen het bedrijf binnen een korte tijd een grote groei doormaakte, was het best even aanpoten. Opeens had ik werknemers voor mij werken die ik moest aansturen. Door de groei had ik een tijdje het gevoel alsof ik echt achter mijn bedrijf moest aanrennen. Ik wilde niets fout doen en mijn klanten tevreden stellen. Na een tijdje besloot ik dat het tijd was om voor een andere aanpak te gaan.

Training

Kies nu ook voor Lean Management

Op het internet begon ik wat rond te zoeken en zo kwam ik uiteindelijk bij Lean Management uit. Het is een werkwijze die zich richt op het optimaliseren van alle processen binnen een bedrijf. Jij gaat eigenlijk zo efficiënt mogelijk te werk om het meest haalbare te bereiken. Door de plotselinge groei in mijn bedrijf, ben ik de weg een beetje kwijtgeraakt. Deze methode zou daarom heel goed passen om alles weer op de goede rails te krijgen. Aangezien ik hier eerst meer over wilde leren, besloot ik te zoeken naar een training.

Training

De training heeft mij echt geholpen

Toen ik op het internet zocht naar een Lean Management training kwam ik uiteindelijk uit bij The Lean Six Sigma Company. Zij zijn gespecialiseerd in het geven in trainingen. Ik heb mij direct in geschreven bij hen voor een hele intensieve cursus. Als ik hier voor wilde gaan, dan wilde ik het ook gelijk goed doen. De training duurde in totaal zes hele dagen. Ik ben echt heel erg blij dat ik er gelijk werk van heb gemaakt, want ik kan niet wachten om mijn kennis toe te gaan passen in mijn bedrijf.