Ik was op zoek naar de beste schilder die ik maar kon vinden

Ik was op zoek naar de beste schilder die ik maar kon vinden

Het heeft even geduurd maar ik kan het nu toch echt zeggen dat ik de beste schilder heb gevonden die ik al die tijd nodig heb gehad en waarvan ik zeker kan zijn dat het binnen de kortste keren geregeld werd zonder problemen.De schilder heeft het netjes voor mij bekeken wat de mogelijkheden waren om ervoor te zorgen dat ik de kleuren op de muren kreeg die ik hebben wou.  De garantie heb ik gelijk gekregen dat het mogelijk was en dat ik geen zorgen hoefde te maken dat er problemen konden komen. Gelukkig heeft hij er goed voor gezorgd dat alles goed kwam en dat er binnen enkele dagen alles geregeld werd ik geen last zou krijgen van de schilder wat uiteraard ook totaal niet de bedoeling is geweest. Alles werd netjes uitgelegd wat hij van plan was om mee te beginnen en nadat ik akkoord heb gegeven gingen ze pas aan het werk om het voor mekaar te krijgen dat gaf mij inderdaad wel een soort van voldoening dat ze mij er goed hebben bij getrokken want dat zie je immers niet iedere dag dat een schilder goed luistert naar de mogelijkheden van jezelf.