De welbekende gabor laarsje

Ik ben een echte schoenenfanaat. Altijd ben ik op de hoogte van de laatste trends en ik kan uren spenderen met online kijken naar schoenen. Mijn laatste project was het vinden van leuke Gabor laarsje, niet omdat ik deze nog niet heb, maar om een paar goede en stevige te vinden. Een laarsje waar ik makkelijk een hele dag op kan lopen zonder dat ze zeer gaan doen of rugklachten krijg. Daarnaast wilde ik ook graag dat ze er natuurlijk leuk uitzien.logo-nl\Leuke mode!

Toen ik het merk Gabor vond was ik gelijk verkocht. Ten eerste zag ik dat deze laarsjes helemaal voldoen aan mijn smaak en erg modieus zijn, daarnaast las ik dat ze ook erg stevig zijn en erg comfortabel. Precies wat ik zocht. Ik vond een paar beige laarsjes met een subtiel hakje en bestelde deze eenvoudig via de website. Een aantal dagen later werden ze al bezorgd en ik trok ze natuurlijk gelijk aan. Dit zijn absoluut mijn fijnste laarsjes. Ze zien er prachtig uit, maar wat ik vooral zo fijn vind is dat ze erg comfortabel zitten en fijn lopen. Ik kan makkelijk de hele dag op deze laarzen lopen. Ik ben enorm goed geslaagd.