Wat een prachtige terrasoverkapping aluminium!

Ik hou ervan om naar de tuinen van andere mensen te kijken. Eigenlijk vind ik het gewoon leuk om een idee op te doen voor mijn eigen tuin. Deze ziet er de laatste tijd namelijk niet meer zo charmant uit als vroeger. Nu zitten we ook nog eens midden in de winter en wordt het toch al moeilijk om in de tuin te zitten.

Onverwacht bezoek

Een tijd geleden liep ik langs de tuin van een bekende. Dit is een vaste route die ik vaak neem, dus ik wist al hoe zijn tuin eruit zag. Ik kon echter gelijk zien dat er heel wat veranderd was. In zijn tuin stond nu een prachtige terrasoverkapping aluminium. Deze overkapping zag er althans bijzonder mooi uit en ik wilde graag weten wie deze voor hem gemaakt had. Ik besloot dus even op bezoek te gaan.
Hij vertelde mij toen dat hij via een vriend contact had opgenomen met Alibow. Zij hadden deze klus al binnen een week voor hem geklaard en ook de prijs viel volgens hem heel erg mee. Door mijn nieuwsgierigheid heb ik gelijk contact opgenomen met dit bedrijf en na een kort gesprek, komen ze nu ook bij mij een overkapping installeren.